Hunde

Vælg godt fodtøj til turene med din hund

Vejret er aldrig en hindring

Har du hund og dermed den glæde i tilværelsen, der helt automatisk følger med, når din bedste ven har fire ben og pels, så følger det også med, at du kommer ud på flere gåture end gennemsnittet. Her er høje hæle eller glatte laksko ikke det åbenlyse valg af fodtøj, tværtimod så er tøj og sko noget mere praktisk, især til de længere ture ude i naturen. Det er heller ikke sommer og dejlig varmt året rundt, der er regn, sne og slud og ikke mindst blæst. Pelsen holder din bedste ven varm, men du har brug for mere end det. Du har nemlig brug for rigtig godt fodtøj, der giver dig endnu mere lyst til at gå den lange tur gennem alt fra klitter, på en strand til en mudret skov. Har du tørre og varme fødder, så tænker du ikke over, at I har været ude i flere timer.

Drømmen er en glad hund

Mange hundeejere bør stille sig selv dette spørgsmål med jævne mellemrum, nemlig spørgsmålet Går du nok med din hund? Mange hundeejere vil nok her krybe til korset og sige, at det lidt for tit bare bliver en tur rundt om blokken morgen og aften. En tur med hunden skal ikke bare være en sur pligt, der skal overstås, det skal være en oplevelse for jer begge. Hvis du sørger for godt fodtøj og behageligt tøj generelt, og hvis du samtidig minder dig selv om, at det ikke kun er sundt for dig med en tur, men lige så sundt for din hund, så bør det være inspiration nok til turen. Du skal også huske, at din hund kun har dig. Du har arbejde og venner, men din hund er vild med at lave ting sammen med dig. Især at komme ud og snuse til verden og opleve nye ting og få nye indtryk. En hund skal kende sit nabolag og alle dufte der, men den har også bruge for at komme ud i længere tid ad gangen og få masser af nye indtryk. Noget, der skal ske sammen med dig.

Drømmen er også varme fødder

Når efteråret raser med regn og kraftig blæst, så vil de fleste tænke, at det er bedst og rarest at blive inde. Men har du en hund, så er det et perfekt tidspunkt at komme ud og opleve verden på. Med et par gode støvler fra Viking, så er naturens rasen ikke noget problem, for dine fødder er varme og tørre på hele turen. Kan du nemt holde varmen både der og på resten af kroppen, så er det lige før du og din hund har hele verden for jer selv. Kom ud og oplev hvordan din hund vender snuden op mod vinden og får indtryk, der er blevet ført flere kilometer hen til dens følsomme snude. Eller få et lille grin, hvis du har en hun med lang pels eller faner, der vil danse i vinden, når I bevæger jer rundt. Du vil få en dejlig glad, harmonisk og træt hund, når I kommer hjem efter sådan en tur, og den oplevelse er den bedste i verden.