Din bedste ven
Uncategorized

Pas på dine hunde i varmen

Hvert eneste år er det som om, sommeren og varmen kommer bag på nogle hundeejere, og de glemmer, at det ikke kun er dem selv, men også deres hunde, som lider i sommervarmen. Specielt hvis de er med i bilen, som hurtig bliver som en sauna efter kun nogle få minutter i solen. Du skal også passe på hundens poter, når det er for varmt, hvis det er for varmt for dig, så er det med sikkerhed også for varmt for din hund. Nogle hunde nyder varmen mere end andre, og er det en hårløs, du har, så vær opmærksom på, at den ligesom dig selv kan blive solskoldet, og hunde med en meget stor pels skal ikke motioneres alt for meget i varmen.

Tænk over temperaturen

Når det er for varmt for dig til at gå tur, så er det også for varmt for din bedste ven. Det er ikke sjovt at gå en lang tur i heden, når man også har pels på. Skal I ud, så find et sted, hvor alle kan blive kølet ned. Det kan være en tur i skoven, hvor træerne kan give skygge og jorden ikke er for varm at gå på, eller det kan være ved stranden, hvor I kan hoppe ud i bølgerne og køle ned. Ellers kan du vente, til solen er ved at gå ned, og det ikke længere er så bagende, eller vælge at komme i gang inden middagssolen tager magten. Klæd dig selv godt på efter vejret, så du ikke får det for varmt, vælg også nogle gode sko og vigtigst af alt, husk vand og vandskål til hundene, så de kan få rigeligt med drikkepauser undervejs. Kig forbi hos Trendly.dk hvis du mangler noget, der kan gøre jeres ture i naturen endnu bedre, for her er alt til børn og voksne samlet på et sted.

Hold gode pauser

At lave ting sammen

Din hund synes, at det bedste i hele verden er at lave ting sammen. Det kan være træning eller gåtur, det betyder ikke så meget, så længe det er noget fælles. Hvis der falder ros og belønning af, så er det bare endnu bedre. Din hund vil gå med dig uanset vejret, og du skal huske, at lige som mennesker kan få det med varme, så kan hunde det samme. Når det kommer til Hunde og varme, så er det altid dit ansvar at sikre, at din hund kan køle ned. Du skal aldrig efterlade hunden i en varm bil, mens du handler, du skal sørge for, hunden har adgang til et sted med skygge, hvor den kan slappe af, når varmen bliver for meget, og du skal sørge for, hunden altid har adgang til frisk vand. Vandet skal hverken være for koldt eller for varmt. For koldt vand kan give mavepine og for varmt vand er ikke særligt lækkert at drikke. Vandet skal være køligt, og er det rigtig varmt udenfor, så skift det flere gange om dagen, så er du sikker på, at din bedste ven har det godt.