Hvilken hunderace
Uncategorized

Hvilken hunderace passer til dig?

Hunde er ligeså forskellige som mennesker, derfor er det vigtigt at gøre sig nøje overvejelser, før man anskaffer sig en ven for livet. Med over 350 hunderacer og utallige blandingsracer, er der nok at sætte sig ind i. Hver race har deres eget unikke temperament, energiniveau og personlighed. Hvis du er førstegangshundeejer, kan du med fordel vælge en hund, der ikke kræver den helt store videnskab at opdrage. Derudover skal du overveje, hvor meget tid og energi du kan investere i din hverdag. Alle hunde skal have daglige, varierende gåture og udfordringer, men nogle racer kører hurtigere trætte end andre. Hundens størrelse og pelstype bør også være med i dine overvejelser. Er du villig til at støvsuge og rengøre ofte, eller foretrækker du en hund, som ikke fælder og fylder? Så er det måske en mindre hund, du skal på udkig efter.

Hvilken hunderace

Hunden er med dig året rundt, og det betyder også, at den er med, når der skal fejres noget særligt.Årets mange mærkedage byder nemlig på utallige muligheder for at feste, og hvilken bedre måde at fejre en særlig dag på end med en dresscode? Om det er fødselsdag, fastelavn eller polterabend der står i kalenderen, er udklædning en fantastisk måde at kickstarte en fest på. Det skaber en helt særlig stemning, når en flok mennesker (og hunde) skal samles om noget særligt – og så er der garanteret grin og gode fotos til albummet.Hos Partyking.dk finder du kostumer til hele familien, store som små. Her finder du udklædninger i massevis, parykker i forskellige farver, sminke til specialeffekter og meget mere. Der er garanteret fest og ballade, og ikke mindst et bredt sortiment så du kan finde lige dét, du leder efter.Har du brug for noget inspiration, har Partyking.dk kategorier til bestemte lejligheder, så man nemt kan finde det, man leder efter. Skal du holde fødselsdag, valentinsdag, studenterfest eller andet, er der samlet det bedste til den specifikke begivenhed. Så kan det selvfølgelig godt være, at din hund ikke kan genkende dig – men mon ikke I får noget sjovt ud af det også.

En ny dagligdag følger med hunden

Hverdagen med en hund

Efter du har spurgt dig selv, Hvilken hunderace? Kan du begynde at dykke dybere ned i den hverdag, der følger med din nye kammerat. Det er ikke kun tovtræk og kælesessioner, der står på programmet. Overvej hvilke rammer, du tilbyder hunden. Kommer den til at indgå i en stor familie, eller er du alene med den? Hvem skal være den primære træner, og hvem skal stå med det endelige ansvar, når den står i vejen for hverdagens udfordringer? Når man har hund, kan man ikke bare rejse en uge sydpå eller tage på weekendophold med kæresten. Det kræver planlægning og gode hundepassere, som hunden er tryg ved.Så er der også spørgsmålet om at være alene hjemme. Alle hunde kan lære at være alene hjemme mens du går på arbejde, men det kræver, at hunden kan trives i det. Det er ikke en forudsætning, at hunden kan lide at være alene hjemme. Det kræver træning og ekstra aktivitet, når du så er hjemme hos den firbenede. Sidst skal det selvfølgelig nævnes, at hunden er menneskets bedste ven af en grund. De tilføjer noget helt unikt og smukt til hverdagen, og er i sidste ende alt arbejdet værd.