Uncategorized

Menneskets bedste ven

Der er vel ingen, som er i tvivl om, at det er hunden, som er menneskets bedste ven, og det har den været i mange tusind år. Faktisk så tyder den seneste forskning på, at hunden har været knyttet til mennesket i over 15.000 år.

Hunden er blevet så uvurderlig for mennesket, som den er, fordi den kan løse så mange opgaver både alene og sammen med ejeren. Det er alt fra jagt over beskyttelse af hus, familie og hjem til at give lyd, når der kom fremmede til gården, eller hvis der skulle opstå brand. Noget som var frygtet og stadig er det i dag.

En rolle i udvikling

Hunden er i dag noget andet. Den er stadig med til både jagt og vagt, men den er også blevet avlet til andet, og det er familiehunden, den som er en del af familien, som sover i møblerne, og som er en sofakartoffel.

I de mange år har hunden udviklet sig i mange forskellige retninger, og der er nu så mange racer, at det er umuligt at huske og kende dem alle, for de er så forskellige som de små chihuahua til de store ulvehunde, alle sammen en hund med en hundeadfærd.

Der er mange hunde, som i perioder er mere eller mindre populære. Det kan være, fordi de kongelige eller de kendte promoverer en speciel race, og for nogen er det også en stor del af det image, som man har, at man skal have en speciel race. Det er lidt lige som at bære noget specielt tøj som Ralph Lauren, for det er en del af ens image, og det viser, hvem du er.

De evigt populære

Der er nogle racer, som altid er populære. Det er hunde som labrador og andre retrieverarter. Det er hunde, som du ser meget i gadebilledet sammen med schæferen.

En af de hunderacer, som ikke har vundet stort indpas, er chinese crested, eller kinesisk hårløs som den også er kendt som. En hund som kun har en meget sporadisk pels på halespidsen og på toppen af hovedet.

Det er også en hund, som skal passes godt på, for den kan ikke tåle sol, og den har også svært ved kulde om vinteren, så der skal tages særlige forhold for din chinese crested. Men det er de gode avlere altid klar med at forklare dig, inden du får dit nyeste familiemedlem hjem, så du kan sikre, at din lille hund får den bedste mulige pleje.

Chinese crested er ellers en hund som er god til familie og er meget loyal til flokken. Den lille hund har også en dog portion stædighed, og træning skal foregå roligt og indfølende, for ellers vil en chinese crested stejle, og så er det svært. Chinese crested er også en legesyg hund med godt humør og er for den aktive familie et rigtig godt valg.